SEO

Superb Extraordinary Optimisers

Search Engine Optimisation Team


Екипите на отдел “Оптимизация” следят всички тенденции и промени, като не спират да експериментират и тестват нови идеи и методи. През последните 5 години над 50 специалисти работиха усилено, за да може към днешна дата да се гордеем с резултатите постигнати в работата както с нашите големи корпоративни клиенти, така и с клиентите ни от средния и малкия бизнес.
Ние сме екип от отдадени експерти в сферата на Интернет оптимизацията с опит в браншове като туризъм, маркетинг, финанси и информационни технологии. В отдела за оптимизация се ценят хората с креативно мислене, готови да експериментират и да мислят нестандартно – “извън кутията“. Ние оценяваме високо писателски опит и анализаторски качества, като предлагаме обучения, за да Ви помогнем да се превърнете от ентусиаст в експерт.
Ние работим здраво, забавляваме се много и имаме манталитет на победители.

Нашата цел не е единствено първо място в Гугъл. Нашата основна задача е да превърнем посетителите в клиенти. Ние предлагаме на нашите клиенти писане на маркетинг текстове, създаване и поддръжка на социални мрежи, качествен линкбилдинг и онлайн репутация. Ако не търсите посредствена работа, а нови знания и ежедневни предизвикателства, тогава кандидатствайте за свободна позиция при нас.

Kопирайтинг

Kaчествен линкбилдинг

Поддръжка на социални мрежи

Онлайн репутация

Успешни истории