Клиенти

Listen, Care & Resolve

Какво правим ние, заради което другите отдели ни завиждат?

Връщаме усмивките на онези клиенти, които вече са решили, че никога няма да ни се обадят повече и ги превръщаме в наши приятели. Успешно решаваме всякакви на пръв поглед невъзможни казуси, благодарение на мотивацията, експедитивността, професионалните умения и чара, на които се гради отдела ни от над 20 експерти. Думите „не мога“, „не може“ и „няма как“ са табу за нас. Ние можем, защото знаем как! Всеки ден чуваме поне стотици пъти думичката „благодаря“.

Работната атмосфера в отдела е динамична, натоварена на моменти, изпълнена с гръмка реч и много смях. Удовлетвореност ни носи увереността, че всеки ден помагаме на нашите клиенти и колеги. Награда за усилията ни са решенията, които намираме, следвайки приоритетите на нашите клиенти. Имаме индивидуален подход към всеки, защото сме специални и искаме всеки докоснал се до нас да се почувства такъв. Ние сме тези, които осигуряват комфорта на клиенти и партньори, за да сме сигурни, че тяхното време и пари са използвани по най-добрия начин.

Изисква се упоритост, съобразителност, амбиция и много креативност, за да си част от отдел “Клиенти”. Търпението е добродетелта, която ни обединява, а вярата, че можем да променим всичко и всеки ни превръща в един от най-желаните отдели за работа в компанията.

Професионално обслужване

Нестандартни решения

Грижа за репутацията

Обратна връзка

Успешни истории