ИТ

Build- Measure- Learn


Мисията на отдела по Информационни Технологии е да подкрепи бизнес стратегията на First Online Solutions чрез разработването, изпълнението и управлението на технологичните ресурси.
Присъединете се към ИТ екипа ни от над 50 професионалисти, които ще променят Интернет. Като екип с доказан опит в сферата на информационните технологии, ние сме професионалисти в изграждането на представителни и ефектни уеб сайтове, от най-високо качество. Ние изграждаме SEO-достъпни сайтове, които привличат клиенти, но и сайтове за е-търговия, позволяващи онлайн разплащания. Създаваме и поддържаме сайтове както за собствени цели, така и за фирми с различен предмет на дейност, включително туризъм, транспорт, имоти под наем, услуги по домовете, салони за красота, магазини за цветя, музика и много други. Едно от нещата, с които сме изключително горди, са нашата точност и програмни умения.

Под ръкодството на Руне Совндал, работил за lastminute.com, British Telecom, IBM и лично стартирал редица успешни интернет проекти, нашият екип се влияе от несекващия приток на иновации и предизвикателства, а справянето с тях е нашият критерий за успешно развитие.

UX/ Design

Mobile Applications

Web Development

System Development

Успешни истории