Отдели

Отдел Продажби
Продажби е един от ключовите отдели във First Online Solutions, с над 150 обучени, опитни търговци. Ние се гордеем с високо технологичния ни "Търговски отдел" и нашите огромни възможности, които карат клиентите ни просто да обожават предлаганите от нас услуги.
Няма по-добро чувство от това да направиш продажба или да запишеш поръчка. Виж повече ››
Отдел Клиенти
Какво правим ние, заради което другите отдели ни завиждат? Връщаме усмивките на онези клиенти, които вече са решили, че никога няма да ни се обадят повече и ги превръщаме в наши приятели.
Успешно решаваме всякакви на пръв поглед невъзможни казуси, благодарение на мотивацията, експедитивността, професионалните умения и чара, на които се гради отдела ни от над 20 експерти. Виж повече ››
Отдел ИТ
Мисията на отдела по Информационни Технологии е да подкрепи бизнес стратегията на First Online Solutions чрез разработването, изпълнението и управлението на технологичните ресурси.
Присъединете се към ИТ екипа ни от над 50 професионалисти, които ще променят Интернет. Виж повече ››
Отдел SEO
Екипите на отдел “Оптимизация ” следят всички тенденции и промени, като не спират да експериментират с и да тестват нови идеи и методи. През последните 3 години над 50 специалисти работиха усилено, за да може към днешна дата да се гордеем с постигнатите резултати в работата както с нашите големи корпоративни клиенти, така и с клиентите ни от средния и малкия бизнес.
Виж повече ››
Отдел Финанси
С над 20 специалисти в областта на финансите и счетоводството, нашите клиенти и партньори са спокойни, че всички плащания се извършат навреме и в съгласие с изискванията на закона. Ние гарантираме сигурност и коректност на финансовите операции, качества с особено голяма важност при работа с пари.
Виж повече ››
Отдел Маркетинг
Нашите над 10 маркетинг магьосници изграждат и налагат креативни маркетинг и брандинг кампании на пазарите на Великобритания и Австралия.
Кампаниите ни включват създаване на лога, уеб дизайн, офлайн маркетинг, B2C (Business-to-Consumer) и B2B (Business-to-Business) маркетинг, PPC (Pay-per-click), печатни материали, директен маркетинг (включително и е-mail маркетинг) и още много други. Виж повече ››
Отдел Човешки ресурси
Добре дошли в отдел "Човешки ресурси"!
Присъединете се към Революцията в отношението към талантливите хора и към нашия екип от повече от 10 специалисти по подбор на персонала!
Във First Online Solutions работят победители, а не служители. Ние не наемаме персонал, а изграждаме личности и развиваме таланти.
Виж повече ››