Обучение и развитие

"7 Навика на Успешните Лидери"

Вероятно сте чували за изключително успешната книга на Д-р Стивън Кови – „7 Навика на Успешните Лидери“. В нея са посочени и обяснени уменията, които всеки успешен лидер трябва да притежава и действията, които да предприема, за да мотивира успешно своите служители и да ръководи успешна компания. Ние вярваме, че лидерите не се раждат, а се изграждат и затова полагаме усилия постоянно да предоставяме възможности на нашите колеги да се развиват и учат.

Нашият екип от тренери е организирал и провел голям брой разнообразни обучения, както в компанията, така и за външни организации.

Ние предлагаме:

  • Академия за мениджъри;
  • Обучения по продажби и обслужване на клиенти ;
  • Обучения за програмисти ( PHP, IOS и др.);
  • Курсове по английски език;
  • Трейнинг за тренери и много други;

Трейнинг за Тренери

Трейнинг за Тренери

Ако ви се е случвало да наливате от пусто в празно, или да потретяте и почетвъртяте нещо, което сте обяснили няколко пъти и дори сте написали и раздали на всички… и все пак се намират хора, които не са разбрали… Е, не сте единствен!

Да обучаваш хора, така че да предизвикаш поведение, интерес и да измериш ефикасността на трейнинга си е цяло изкуство. Затова ние във First Online Solutions посветихме курс на това как да станеш успешен обучител, ментор и лидер. В него сме заложили теми като „Трикове на запомнящите се презентации“, „Как да се справим с различните темпераменти в публиката“, „Преживяванията -­ ключа към поведението“ и други.

PHP Академия

PHP Академия

Професионален практически курс по PHP и My SQL. Курсът е организиран от Академията за програмисти на First Online Solutions и е насочен към настоящи служители на компанията, които искат да разширят кръгозора си и да натрупат знания в нова сфера. Курсът се предлага и за външни клиенти – при интерес. Подходящ е както за студенти, които нямат опит в програмирането, така и за хора, които са започнали да учат сами и искат да преминат на следващото ниво, с помощта на нашите професионални консултанти и обучители. Повече от 45 човека успешно завършиха курса досега, като най­-добрият участник от всеки курс получава възможност за реализация в компанията.

Бизнес симулации

Бизнес Симулации

Ние, във First Online Solutions, вярваме че, за да научиш и разбереш нещо трябва да го преживееш. Точно затова разработихме уникални бизнес симулации, равняващи се на между 3 и 5 години пратически опит. Участниците в трейнинга са поставени в различни ситуации от истинския бизнес, като целта е да преживеят даден процес в различен контекст.

Как да създадеш 5­-звездна услуга

Академия „Как да създадеш 5­-звездна услуга“

Да ти бъдат доверени поддържането на висок оборот, развитието и управлението на услуга, предлагана на международен пазар, е не само отговорна, но и предизвикателна задача. Затова екипът от специалисти на First Online Solutions разработи академия, която учи мениджърите в компанията как да са с едни гърди пред конкуренцията, как се създават редовни клиенти и как се управлява наличния ресурс, за да се постигне всичко това. Курсът включва 3 нива и 11 теми, като общо в него вземат участие над 30 мениджъри.

Мениджърска Академия

Мениджърска Академия

Да бъдеш мениджър е много повече от титла!

Как не само да вдъхновяваме, но и да водим до резултати екипа си?
Как да разберем какво мотивира всеки човек в екипа и да го използваме правилно?
Как да откриваме и използваме силните страни на хората? Как не само да се справяме с конфликтни ситуации в колектива, но и да ги предотвратяваме?

Отговори на тези и още много други въпроси са застъпени в Мениджърската Академия, разработена от екип специалисти на First Online Solutions. В рамките на 6 месеца мениджърите са изправени пред различни предизвикателства и разрешават казуси от практиката.

ВИП Академия по продажби

ВИП Академия по продажби

Ако търсите стандартно обучение по продажби, то тогава сте на грешното място. Тази Академия е предназначена за най­-амбициозните и мотивирани членове на отдел „Продажби“. Едни от най­-добрите в сферата на продажбите се състезават със себе си и с други като тях, за да останат в Академията. Тяхната тайна е, че веднага прилагат на практика придобитите умения и виждат резултата от усилията си, вместо да прекарват дълги часове заровени в учебници и книги. Част от темите, разглеждани в Академията са „Успешни преговори“, „Типове клиенти и как да говорим на техния език“,“Как да комуникираме, а не да продаваме“, „Какво търсят клиентите“ и много други.