First Online Solutions вече е

Fantastic services

Научи повече за възможностите за работа и партньорство, които предлагаме.

Ние подкрепяме колоезденето, подкрепи го и ти

15 Предимства на велосипеда

Оптималното превозно средство

Използването на велосипед е много по-бързо от предвижването с автомобил или обществен транспорт в натоварена градска среда, много по-удобно е и оптимизира безценното ни време. Поради тези причини, това е и перфектният начин да ходим на работа или на разходка, разбира се, ако времето го позволява. Осъзнали предимствата и необходимостта от този вид транспорт, в цял свят използването на велосипед се е превърнало в честа практика на хора от всякаква възраст и с различна професионална реализация.

Всичко зависи от нас…

Въпреки изоставането на България в тази област, поради ниска култура на пътя и липса на добре изградена велосипедна инфраструктура, налице е тенденция за увеличаване на броя велосипедисти в страната, както и повишаване на толерантността към тях. Карането на колело става все по-популярна тема, като редица частни и общински институции не остават безразлични. Изграждат се велоалеи, паркинги, както и стоянки, предоставящи възможност за наемане. За нас, като компания с офиси в сърцето на гр. Варна, е изключително щастие, че все повече наши служители предпочитат този начин на предвижване. Сами може да видите как изглежда нашият велопаркинг.

Велопаркинг

Колелото ни дава чудесна възможност да направим ежедневието си по-приятно, по-екологично, както и да спестим доста нерви на пътя. Разходите логично са в пъти по-ниски от тези за автомобил, а ползите, убедихте се сами, достатъчно красноречиви, за да предпочетем велосипедния транспорт.