Кариери

Изберете подходящата работа във Варна и поставете начало на Вашата международна кариера

First Online Solutions предлага работа и развитие както във Варна, така и вече в други големи градове на страната. Открийте призванието си и се присъединете към нашия колектив от над 650 професионалисти, опериращи на 3 континента. Кандидатсвай за стаж или работа при нас сега.

Изберете екипа, към който искате да се присъедините:

Няма открити позиции за избрания град

Не откриваш желаната позиция? Почакай! Ние във First Online Solutions ценим талантливите хора - изпрати ни автобиографията си на jobs@1stonlinesolutions.com и ни разкажи за интересите си! Ще се свържем с теб веднага, щом намерим поле за изява на уменията ти. Нека заедно превърнем подходящата за теб работа във Варна в кариера.

Твоята кариера във First Online Solutions

Предлагаме да НЕ говорим за работа, а за мечтите ти! Нека се срещнем, вместо да се интервюираме! Докато четеш това, твоите приятели, познати и колеги във Варна, вече работят и печелят при нас! Присъедини се към тях!

Международна Кариера в България

First Online Solutions е млада и изключително бързо разрастваща се международна компания, която предоставя възможности за кариерно развитие на млади и млади по душа професионалисти, които смятат, че терминал 2 на летище София не е единствената възможност за по-добър живот. Ако сте се уморили да пишете в Интернет думите “работа Варна” само за да откриете, че нито едно предложение не отговаря на Вашата квалификация, тогава защо не пробвате късмета си при нас? Ние предлагаме чудесни възможности за кариерна реализация и постоянно търсим квалифицирани хора за различните ни отдели – Маркетинг, Продажби, Клиенти, Оптимизация, ИТ, Финанси и Човешки ресурси. Ако мечтаете за кариера в международна фирма и в същото време искате да останете в България, ние сме правилният избор.

Професионално развитие

Ако притежавате прекрасни комуникационни умения, воденето на преговори Ви е силна страна и владеете английски, писмено и говоримо, на много високо ниво, то тогава позициите в нашите отдели “Клиенти” и “Продажби” ще ви заинтригуват.

Ако програмирането или уеб дизайнът са Вашата страст, то тогава ще сте радостни да разберете, че First Online Solutions предлага работа за ИТ специалисти. Знаем, че за един квалифициран програмист работа винаги може да се намери, затова ние не само оценяваме Вашите качества и способности, но и Ви предлагаме възможности да ги развиете като участвате в предизвикателни проекти.

Гъвкаво работно време

Що се отнася до работа във Варна за студенти, градът предлага ограничени възможности за тях . Нашата фирма обаче, е идеална за всички студенти, които искат да съчетаят своето обучение с натрупването на ценен работен стаж и опит. First Online Solutions предлага гъвкави работни графици, така че да бъдат максимално удобни за нас и всички наши служители.