търговски отдел

International Customer Relations Trainee

International Customer Relations Trainee

Building and Maintenance Customer Advisor

Building and Maintenance Customer Advisor

Sales Representative Australia

Sales Representative Australia

Estimator

Estimator
отдел клиенти

Customer Care Agent

Customer Care Agent

оптимизация

Internet Marketing and SEO Trainee

Internet Marketing and SEO Trainee
ит отдел

Android Apps Developer

Android Apps Developer

IPhone Apps Developer

IPhone Apps Developer

Executive PHP Developer

Executive PHP Developer

Нека се запознаем!
Предлагаме да Не говорим за работа, а за мечтите Ви!
Нека се срещнем, вместо да се интервюираме!
За нас е достатъчно, ако сте Лидери или мечтаете да бъдете такива!
Докато четете това, Вашите приятели, познати и колеги, работят и вече печелят при нас!
Присъедини се към тях!

First Online Solutions е млада и изключително бързо разрастваща се компания, базирана в Лондон с клонове в различни части на света, включително и Варна. Темповете на развитие на компанията я правят едно много атрактивно място за работа. Ако сте се уморили да пишете в интернет думите “работа Варна” само за да откриете, че нито едно предложение не отговаря на Вашата квалификация, тогава защо не пробвате късмета си при нас?

First Online Solutions предлага чудесни възможности за кариерна реализация.

Ако отговаряте на нашите изисквания, ще сме изключително радостни да Ви приемем в нашият млад, но изключително ентусиазиран екип от професионалисти.

Фирмата ни винаги търси да наеме квалифициран персонал на позиции за различните отдели – Маркетинг, Продажби, Клиенти, Оптимиция, IT и Човешки ресурси. Освен свободни работни места, ние предлагаме и възможност да натрупате професионален опит като участвате в различни стажанстки програми, организирани от фирмата.

Ако Вие притежавате прекрасни комуникативни умения, воденето на преговори ви е силната страна и нивото Ви на английски е перфектно, както писмено така и говоримо, то тогава позициите в нашите отдели “Клиенти” и “Търговски отдел” могат да ви заинтригуват.

Ако програмирането или уеб дизайнът са Вашата страст, то тогава ще сте радостни да разберете, че First Online Solutions предлага работа за програмист и уеб дизайнери. Знаем, че за един квалифициран програмист работа винаги може да се намери, затова ние не само оценяваме Вашите качества и способности, но и Ви предлагаме възможности да ги развиете като участвате в предизвикателни проекти.

Що се отнася до работа, град Варна не предлага много възможности за студенти. Нашата фирма, обаче, е идеална за всички студенти, които искат да съчетаят своето обучение с натрупването на ценен работен стаж.

First Online Solutions предлага гъвкави работни графици за работа, така че да бъдат максимално удобни за нас и всички наши служители.